مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 فروردین 1394 ساعت 10:552015-04-19اقتصادي

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی دهلران: 12 کارگاه صنایع دستی در دهلران فعال است


رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دهلران گفت: 12 کارگاه صنایع دستی در دهلران فعال است.

- فرج فاضلی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: این کارگاه ها در رشته های گلیم نقش برجسته، حصیر بافی و نمد مالی فعالیت می کنند.

وی از فعالیت 25 نفر در این کارگاه ها خبرداد و گفت: این کارگاه های با استفاده از تسهیلات صندوق کار آفرینی امید تجهیز و دایر شده اند.

رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دهلران تصریح کرد: محصولات تولیدی این کارگاه ها جهت فروش به مرکز استان فرستاده می شود.

فاضلی با اشاره به عدم فعالیت رشته های نمد بافی و جاجیم بافی در شهرستان بدلیل عدم استقبال و عدم توجه کافی به این رشته ها گفت: در سال جاری یک کارگاه نمد مالی در شهرستان تجهیز و شروع به فعالیت کرده است.

وی از تلاش ها و پیگیری برای احیای رشته جاجیم بافی در شهرستان خبر داد و افزود: فعالیت این رشته هم توسعه فرهنگی و هم اقتصادی به دنبال دارد.

رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دهلران گفت: تاکنون بیش از 250 صنعتگر خانگی آموزش های لازم را گذرانده و کارت پایان دوره دریافت کرده اند.

وی سیاه چادر و چیت را از مهم ترین دستباف های عشایر برشمرد و گفت: تلاش می شود با همکاری اداره امور عشایر شهرستان صنایع دستی عشایر در شهرستان ساماندهی شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی دهلران: 12 کارگاه صنایع دستی در دهلران فعال است

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی دهلران: 12 کارگاه صنایع دستی در دهلران فعال است