مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 فروردین 1394 ساعت 08:402015-04-12فرهنگي

«خار پای سینمای ایران» ایوبی را به شعر آورد

«خار پای سینمای ایران» ایوبی را به شعر آورد

رییس سازمان سینمایی در ادامه با اشاره به اشعاری از مولانا گفت: از همان روز اول که مسئولیت سازمان سینمایی را برعهده گرفتم اولین سوال درمورد خانه سینما بود.

- مساله خانه سینما همچون خاری در پای سینمای ایران بود و تلاش کردم تا این خار را از پای سینمای ایران درآورم.

اسفندماه سال گذشته با برگزاری انتخابات خانه سینما، مساله خانه سینما حل شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو ، دیدار نوروزی سینماگران با علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی ربیعی وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی و حجت الله ایوبی رییس سازمان سینمایی در در سالن سیف الله داد خانه سینما برگزار شد.

محمد مهدی عسگرپور در ابتدای این دیدار گفت: امروز یکی دو تا از همکاران سینمایی در صنف لابراتوار پیش من آمده بودند و از من می پرسیدند که آیا ما را هم مدنظر می گیرید؟ در پس این سوال ساده نکته های زیادی بود.

زمانی که جریان اداری توسط دولت انجام می گرفت زیر ساختها و همین لابراتوارها و حتی مدیریت همین خانه سینما توسط دولت انجام گرفت.

در یک دوره ای بر اساس تغییرات تکنولوژیک با یک سری پدیده روبرو می شویم مثل همین کنار گذاشتن لابراتوارها و دیجیتالی شدن سینماها که زندگی برخی از همکاران ما دچار تغییر می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«خار پای سینمای ایران» ایوبی را به شعر آورد

«خار پای سینمای ایران» ایوبی را به شعر آورد