مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 اسفند 1393 ساعت 06:452015-03-03بين الملل

بشار الجعفری: ملت سوریه قربانی تروریسم شده ا است


نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد تاکید کرد که ملت سوریه تنها به این دلیل که سوریه برابر منافع رژیم صهیونیستی و غرب ایستاده است قربانی تروریسم شده اند.

به گزارش شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه ، بشار الجعفری در گفتگو با این شبکه از نیویورک گفت : آمریکا در ادبیات سیاسی خود به هیچ وجه پنهان نکرده است که سازمان ملل متحد را شاخه دپیلماتیک آمریکا می داند ، آنها به این مسئله افتخار می کنند و برای همین این مفهوم را مثلا با تامین 21 درصد بودجه سازمان ملل متحد تثبیت می کنند در حالی که آمریکا و به طور مشخص از وجود این سازمان در نیویورک سالانه 10 میلیارد دلار سود می برد یعنی آنها با یک دست مبلغی را می دهند و با دست دیگر مثلا دو برابر آن را دریافت می کنند.

اما به هر حال واقعیت این است که آمریکا 21 درصد بودجه این سازمان را می دهد ، ژاپن 10 درصد ، آلمان هشت درصد و همچنین ایتالیا درصد زیادی از بودجه این سازمان را تامین می کنند و برای همین کنترل زیادی بر تعیین کارکنان آن دارند.

بنابراین با سیطره ای که این کشورها به ویژه آمریکا بر سازمان ملل متحد دارند تلاشهای 25 سال گذشته برای ایجاد اصلاحات در این سازمان به ویژه در شورای امنیت هیچ نتیجه ای نداشته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بشار الجعفری: ملت سوریه قربانی تروریسم شده ا است

بشار الجعفری: ملت سوریه قربانی تروریسم شده ا است