مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 اسفند 1393 ساعت 09:252015-02-27اقتصادي

کاهش بارش ها بر تولید برق کرمانشاه اثر می گذارد


معاون فروش خدمات مشترکین شرکت توزیع برق استان کرمانشاه گفت: تاکنون دستورالعملی در خصوص افزایش 10 درصدی قیمت برق بهاء به ما اعلام نشده و بعید است تا پایان سال افزایش قیمت داشته باشیم.

- تیمور اکبری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه ابتدای هر سال قیمت برق بر اساس اعلام نظر وزارت نیرو و توافق مجلس افزایش می یابد، اظهار کرد: تاکنون تغییر نرخی از سوی وزارت نیرو اعلام نشده و بعید است تا پایان سال قیمت برق افزایش یابد.

وی در خصوص اعلام وزیر نیرو در خصوص افزایش 10 درصدی قیمت برق اظهار کرد: تاکنون دستورالعمل و یا ابلاغی در این زمینه صادر نشده است.

اکبری در ادامه با اشاره به وجود 680 هزار مشترک برق در سطح استان اظهار کرد: امسال تلاش بسیاری برای پیشگیری از خاموشی صورت گرفت و خوشبختانه در سال جاری کمترین خاموشی برنامه ریزی شده را در سطح استان داشتیم.

معاون فروش خدمات مشترکین شرکت توزیع برق استان کرمانشاه با اشاره به کاهش شدید بارش ها و کم آبی موجود در استان، اظهار کرد: قطعا کاهش بارش ها در پاییز و زمستان سال جاری بر تولید انرژی برق استان اثر خواهد گذاشت.

وی افزود: علاوه بر کاهش بارش ها مطابق هر سال به طورمیانگین 20 هزار مشترک جدید به شبکه برق استان وصل می شوند که با تحویل واحدهای مس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش بارش ها بر تولید برق کرمانشاه اثر می گذارد

کاهش بارش ها بر تولید برق کرمانشاه اثر می گذارد