مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اسفند 1393 ساعت 15:302015-02-26پزشكي

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد کمبود 350 پرستار در کردستان/ وجود 1.1 پرستار به ازای هر تخت


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در حال حاضر بیمارستان های کردستان با کمبود 350 پرستار روبه رو هستند.

- " از سنندج، هومن قصری ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز پرستار در سالن ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: سیستم درمانی و درمان بیماران یک پدیده چند وجهی است.

وی ضمن گرامیداشت پنجم اسفندماه "روز پرستار" افزود: بیماران در بیمارستان ها هم به لحاظ روانی و هم به لحاظ درمانی تحت مراقبت پرستاران قرار می گیرند.

وی با اشاره به حضور پرستاران در تمام اوقات سال حتی روزهای تعطیل و به صورت شبانه روزی و ارائه خدمات به مردم، تصریح کرد: پرستاران همزمان که در زمینه جسمی به بیماران کمک می کنند باید به لحاظ روحی نیز از آنها مراقبت کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان پرستاران را بازوان درمانی کادر درمانی در سطح بیمارستان ها خواند و ادامه داد: امروزه پرستاران به عنوان اعضای تاثیرگذار بر فرهنگ جامعه نقش اساسی را ایفا می کنند.

قصری از پرستاران به عنوان اعضای فداکاری که حضورشان در بیمارستان ها در کنار تیم پزشکی ضروری است، نام برد و اضافه کرد: پرستاران همواره با حضور خود در تمامی طول سال این را به مردم ثابت کرده اند که به خاطر حفظ سلامتی و نجات جان افراد حاضر به فعالیت در همه اوقات هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد کمبود 350 پرستار در کردستان/ وجود 1.1 پرستار به ازای هر تخت

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد کمبود 350 پرستار در کردستان/ وجود 1.1 پرستار به ازای هر تخت