مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اسفند 1393 ساعت 14:252015-02-26سياسي

روستاها باید محور توسعه در اقتصاد مقاومتی باشد


اقتصاد مقاومتی با محور روستاها در صورت مشارکت مردم، زمینه رونق و شکوفایی اقتصادی، تقویت تولید غذایی و استقلال کشور را فراهم می کند.

- به گزارش خبرنگار مهر، علی آقا محمدی ظهر پنجشنبه در همایش مشارکت مردمی و توسعه روستایی که با حضور سید ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در سالن تربیت معلم شهید رجایی قزوین برگزار شد اظهارداشت: در دنیای امروز که برخی کشورها برنامه های 100 ساله و حتی 400 ساله دارند تا زندگی راحتی را برای مردم خود رقم بزنند نمی توانیم نسبت به داشتن برنامه مدون و دقیق بی توجه باشیم و آینده نگری نکنیم.

وی افزود: توسعه در مناطقی شکل می گیرد که پویایی و نشاط لازم را داشته باشد و با قاطعیت می توان گفت دیگر هیچ محیط غیرقابل اصلاح و تغییر نداریم که آن را نادیده بگیریم و فراموش کنیم.

مشاور اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری بیان کرد: ظرفیت های مغفول مانده زیادی در کشور داریم که اگر شناسایی و مورد استفاده قرار گیرد می تواند مانند یک سرمایه عظیم تاثیرگذار باشد و موجب تحول و تغییر در شرایط کنونی شود.

بخش خصوصی در اقتصاد فعال شوداین مسئول اقتصادی بیان کرد: باید بپذیریم که دولت قادر نیست در حوزه اقتصاد موفق عمل کند تا بخش خصوصی و مشارکت مردم شکل نگیرد هیچ برنامه ای به سرانجام مناسب نمی رسد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روستاها باید محور توسعه در اقتصاد مقاومتی باشد

روستاها باید محور توسعه در اقتصاد مقاومتی باشد