مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اسفند 1393 ساعت 14:152015-02-26سياسي

علی ربیعی در جشن خودکفایی و تجلیل از 5500 کارآفرین: مسکن اجتماعی محرومان رونمایی می شود/شناسایی زنان سرپرست خانوار و معلولان در روستاها


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در جلسه شورای عالی رفاه مسکن اجتماعی محرومان کشور رونمایی می شود، گفت: در ذیل شورای عالی رفاه ابزاری کارآمد طراحی می شود که کمیته امداد در مجموعه سیاست های رفاهی دولت راه یابد.

- " از شهرستان ساری، علی ربیعی ظهر امروز در جشن خودکفایی و تجلیل از 5500 کارآفرین و مجریان طرح اشتغال مازندران که در سالم همایش های الغدیر سپاه کربلای مازندران برگزار شد، اظهار کرد: دولت تدبیر و امید به جای پخش پول به صورت یارانه به توانمندسازی محرومان و از کار افتاده ها روی آورده است.

وی با اشاره به اینکه هر فردی در زندگی با استفاده از توانمندی ها باید بتواند در جامعه اثرگذار باشد، افزود: کارآفرینان از اقشار اثرگذار جامعه در زمینه اقتصادی و اشتغال زایی هستند.

این مسئول فاصله اجتماعی را از واقعیت جوامع دانست و گفت: فاصله طبقاتی در جامعه واقعیت اجتماعی است که مورد پذیرش دولت ها قرار نمی گیرد.

ربیعی با بیان اینکه در جامعه اسلامی نابرابری اجتماعی مورد قبول نیست، ادامه داد: دولت ها در قبال گروه های ضعیف جامعه وظیفه دارند که با فراهم کردن سیاست های رفاهی نسبت به رفع این پدیده اقدام کنند.

وی سیاست رفاهی دولت را حقی برای گروه های ضعیف اقتصادی جامعه دانست و یادآور شد: دولت با برنامه محوری به توانمندسازی محروم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

علی ربیعی در جشن خودکفایی و تجلیل از 5500 کارآفرین: مسکن اجتماعی محرومان رونمایی می شود/شناسایی زنان سرپرست خانوار و معلولان در روستاها

علی ربیعی در جشن خودکفایی و تجلیل از 5500 کارآفرین: مسکن اجتماعی محرومان رونمایی می شود/شناسایی زنان سرپرست خانوار و معلولان در روستاها