مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اسفند 1393 ساعت 15:202015-02-25سياسي

طرح هادی در 25 روستای عسلویه اجرا می شود/احداث 17 زمین چمن مصنوعی


سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت: طرح هادی در 25 روستای شهرستان عسلویه در حال اجرا است که تا کنون بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

- به گزارش خبرنگار مهر، حمید حیدری ظهر چهارشنبه در نشست با مسئولان شهرستان عسلویه اظهار داشت: اعتبارات عمرانی سال 93 بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در این شهرستان، از محل تملک دارایی 24 میلیارد ریال، اعتبارات سفر مقام معظم رهبری، 13میلیارد و 500 میلیون ریال، اعتبارات ملی، دو میلیارد و 500 میلیون ریال و اعتبارات منطقه ویژه 4میلیارد ریال بوده است.

وی از احداث 17 زمین فوتسال چمن مصنوعی در شهرستان عسلویه طی سال جاری خبر داد و اضافه کرد: 12 مورد از این زمین های چمن در بخش چاه مبارک احداث شده است.

سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر ادامه داد: در مجموع 13 زمین چمن مصنوعی عسلویه تکمیل شده و چهار زمین آن که در بخش چاه مبارک واقع شده تا پایان سال تکمیل خواهد شد.

حیدری ابراز داشت: پنج پارک و فضای سبز نیز در شهرستان عسلویه در حال ساخت است که پیشرفت فیزیکی آنها بالای 90درصد است و تا پایان سال به بهره برداری می رسند.

وی از واگذاری زمین های مسکونی بخش چاه مبارک با تملک زمین های ملی از منابع طبیعی خبر داد و تصریح کرد: با دستور استاندار بوشهر، این زمین ها با نازل ترین قیمت در اختیار اهالی روستا به منظور د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرح هادی در 25 روستای عسلویه اجرا می شود/احداث 17 زمین چمن مصنوعی

طرح هادی در 25 روستای عسلویه اجرا می شود/احداث 17 زمین چمن مصنوعی