مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 اسفند 1393 ساعت 14:252015-02-22اجتماعي

کارشناس پیش بینی جوی اداره کل هواشناسی استان زنجان: استقرار توده هوای سرد در استان زنجان تداوم می یابد


کارشناس پیش بینی جوی اداره کل هواشناسی استان زنجان با اشاره به کاهش دمای 10 درجه ای در زنجان گفت: استقرار توده هوای سرد طی چند روز آینده در استان ادامه می یابد.

- محمدعلی مسلمی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در زنجان وضعیت جوی امروز استان را بارندگی پراکنده پیش بینی کرد و اظهار داشت: این بارندگی ها از اواخر وقت امروز قطع می شود.

وی تنها سامانه بارشی هفته جاری را بارش های پراکنده برای عصر روز چهارشنبه دانست و اضافه کرد: به غیر از این سامانه، استان طی هفته جاری بارندگی نخواهد داشت.

کارشناس پیش بینی جوی اداره کل هواشناسی استان زنجان برودت هوا و کاهش دما را از پدیده های جوی استان طی چند روز آینده عنوان کرد و افزود: این کاهش دما بیش از 10 درجه پیش بینی شده که همین امروز دما هشت درجه کاهش یافته است.

وی تاکید کرد: کاهش دمای استان زنجان تا عصر روز چهارشنبه یعنی ورود و آغاز فعالیت سامانه جوی کم دامنه بعدی ادامه می یابد.

مسلمی به بارش های چند روز گذشته در سطح استان زنجان اشاره کرد و گفت: همه شهرستان ها به غیر از گرماب بارش هایی را طی این مدت داشته اند.

وی با بیان اینکه بیشترین میزان بارش طی این مدت با 17 میلی متر از خرم دره گزارش شده است، بیان داشت: شهرستان های خدابنده، زنجان، ماهنشان و آب بر هم طی این مدت 10، 16، 10 و 14 میلی متری داشته اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کارشناس پیش بینی جوی اداره کل هواشناسی استان زنجان: استقرار توده هوای سرد در استان زنجان تداوم می یابد

کارشناس پیش بینی جوی اداره کل هواشناسی استان زنجان: استقرار توده هوای سرد در استان زنجان تداوم می یابد