مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 اسفند 1393 ساعت 13:102015-02-20پزشكي

رییس سمپوزیوم یشگیری اولیه و ثانویه در بیماری های قلب و عروق: چربی خون یکی از مهم ترین علل بروز تصلب شرایین در جهان است


رییس سمپوزیوم یشگیری اولیه و ثانویه در بیماری های قلب و عروق چربی خون را یکی از مهم ترین علل بروز تصلب شرایین در جهان دانست و بر ضرورت کنترل آن تأکید کرد.

- به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، مسعود قاسمی، رییس سمپوزیوم یشگیری اولیه و ثانویه در بیماری های قلب و عروق در این سمپوزیوم گفت: تصلب شرایین درصد بالایی از مردم سراسر جهان را درگیر کرده است که اهمیت خود را دارد و بر همین اساس افزایش چربی خون نیز یکی از مهم ترین علل تصلب شرایین است بنابراین اهمیتی بالا خواهد داشت.

وی تصریح کرد: کلسترول و چربی خون از عوامل بیماری های قلب و عروق است که در طول زمان عامل ایجاد بیماری می شود بنابراین افراد باید از تغذیه غیربهداشتی به مفهوم ارزش غذایی آْن پرهیز کنند و از کودکی از مصرف غذاهایی که چربی اشباع بالایی دارد خودداری کنند.

قاسمی گفت: افراد باید درباره تحرک کافی دقت کنند و مصرف مواد غذایی کربوهیدرات به خصوص مواد غذایی که قندهای ساده هستند خودداری کنند چرا که با مصرف این گونه مواد زنگ خطر ابتلا به بیماری های قلب و عروق در افراد آغاز شده است و بسته به ژنتیک و سبک زندگی امکان بروز این بیماری وجود دارد.

رییس سمپوزیوم پیشگیری اولیه و ثانویه در بیماری های قلب و عروق خاطرنشان کرد: امروزه داروهایی وجود دارد که می تواند شدت این عوامل را ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس سمپوزیوم یشگیری اولیه و ثانویه در بیماری های قلب و عروق: چربی خون یکی از مهم ترین علل بروز تصلب شرایین در جهان است

رییس سمپوزیوم یشگیری اولیه و ثانویه در بیماری های قلب و عروق: چربی خون یکی از مهم ترین علل بروز تصلب شرایین در جهان است