مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 بهمن 1393 ساعت 21:352015-02-19سياسي

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس: روستاهای پرجمعیت باید از خدمات مطلوبی بهره مند شوند


نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: روستاهای پرجمعیت باید از خدمات مطلوبی بهرمند شوند.

- " از اردبیل، جلیل جعفری بنه خلخال امشب در همایش بررسی مشکلات اهالی روستای خوجین بزرگ در خلخال گفت: روستاهای پرجمعیت در خلخال باید از خدمات مطلوب نظام بهره مند شوند.

جعفری در جمع مردم روستای خوجین مشکلات اهالی این روستا را در زمینه ، آب شرب، اجرای طرح گردشگری ازناو، اجرای طرح هادی، ادامه بلوار مصطفی خمینی تا ورودی شهر خلخال از طرف اسالم و توجه به معابر روستا و آبیاری بارانی و قطره ای عنوان نمود.

وی گفت: با دعوت از مدیران کل بنیاد مسکن، آب و فاضلاب روستایی استان ، منابع طبیعی، محیط زیست و جهاد کشاوری این مشکلات توسط دهیار روستا و بخشدار مرکزی مطرح شد و مدیران کل در جریان مشکلات این روستای بزرگ قرار گرفتند و نسبت حل مشکلات دستورات مساعد و قدم های خوب را خواهند برداشت و هدف اصلی از حضور این مجموعه مدیران کل در این روستا به نوعی خدمت رسانی به مردم و حل مشکلات مردم در حوزه مرتبط هر یک از مدیران کل است.

جعفری از مدیر کل بنیاد مسکن استان خواست تا با در نظر گرفتن این مهم که روستای خوجین جز روستای هدف گردشگری و چسبیده به خلخال است خواستار تسریع در اجرای طرح هادی و بازنگری این طرح شد و گفت: برای توسعه خلخال توسعه خوجین هم لازم ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس: روستاهای پرجمعیت باید از خدمات مطلوبی بهره مند شوند

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس: روستاهای پرجمعیت باید از خدمات مطلوبی بهره مند شوند