مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 بهمن 1393 ساعت 20:352015-02-19اقتصادي

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی: جابجایی پایه های برق خونداب 10 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد


مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی گفت: 10 میلیارد ریال اعتبار برای جابجایی پایه های برق شهرستان خونداب نیاز است.

- " از اراک، فرهاد شبیهی عصر امروز در نشست برررسی و مسائل خونداب اظهار داشت: در حال حاضر 500 تیر برق در حوزه روستای شهرستان خونداب نیاز به جابجایی دارد که جابجایی این تعداد به 10 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه وجود پایه های برق در مسیر جاده خطرساز بوده و احتمال وقوع حوادث را افزایش می دهد، تخصیص اعتبارات لازم برای جابجایی پایه های برق ضروری است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی با بیان اینکه شهر خونداب محل تمرکز انشعابات برق غیر مجاز است، افزود: استفاده غیرمجاز از برق از نظر شرعی و عرفی محکوم است و شرکت برق با همکاری نیروی انتظامی با عاملان استفاده از برق های غایرمجاز به شدت برخورد خواهد کرد.

وی میزان مطالبات این شرکت از مشترکین خونداب را 45 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: از این میزان 29 میلیارد ریال سهم بخش خانگی، 4 میلیارد ریال بخش عمومی، 8 میلیارد ریال کشاورزی، 2 میلیارد ریال صنعتی و مابقی سهم بخش تجاری است و از مجموع 183 روستای خونداب، 76 روستا زیر پوشش این شرکت قرار دارند.

علی صفدر حیدری افزود: در سال جاری 10 روستای این منطقه به دلیل عدم بارش نزولات آسمانی با بحران خشکی مواجه شدن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی: جابجایی پایه های برق خونداب 10 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی: جابجایی پایه های برق خونداب 10 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد