مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 بهمن 1393 ساعت 15:402015-02-18سياسي

کهگیلویه وبویراحمد سومین استان ناامن غذایی کشوراست


معاون سیاسی و امنیتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان پس از استان های سیستان و بلوچستان و هرمزگان سومین استان ناامن کشور از نظر سلامت و امنیت تغذیه است.

- به گزارش خبرنگار مهر، فتاح محمدی بعدازظهر چهارشنبه در نشست کمیته امنیت غذایی استان افزود: برای ارتقای امنیت غذایی در استان، برنامه و پروتکل پیشنهادی استان در راستای به وجود آمدن امنیت غذایی در کمیته امنیت تغذیه در استان تدوین و مصوب می شود.

وی اضافه کرد: سند جامع تغذیه استان پس از تصویب به سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و وزارت بهداشت ارسال می شود.

محمدی اظهار داشت: این سند، دستور العمل ها و اهداف تبیین شده ای در راستای ارتقای امنیت تغذیه استان دارد.

وی بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان به عنوان دبیرخانه کمیته امنیت غذایی در استان تعیین شده است که وظیفه هماهنگی سایر کمیته ها را نیز برعهده دارد.

معاون استاندار ارتقا و پایداری امنیت غذایی در استان را مستلزم توسعه یافتگی و بهبود ساختار اقتصادی استان عنوان کرد و گفت: رسیدن به این مهم نیازمند توجه ویژه دولت در بحث اعتبارات وسرمایه گذاری است.

وی همچنین بر اطلاع رسانی در ارتقای سلامت مردم تاکید کرد و بیان داشت: همه باید برای بهبود امنیت غذایی ساتان تلاش کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کهگیلویه وبویراحمد سومین استان ناامن غذایی کشوراست

کهگیلویه وبویراحمد سومین استان ناامن غذایی کشوراست