مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 بهمن 1393 ساعت 17:352015-02-17سياسي

دو آزمایشگاه نانو در مازندران راه اندازی می شود/ فعالیت 840 مشاور


معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران گفت: تلاش داریم تا پایان امسال، دو آزمایشگاه نانو دیگر نیز در شهرستان های ساری و بهشهر راه اندازی کنیم.

- به گزارش خبرنگار مهر، اسفندیار نظری عصر سه شنبه در شورای معاونان افزود: مازندران جزو 7 استان کشور در بحث تاسیس و احداث آزمایشگاه نانو تکنولوژی است.

وی با اشاره به این که آزمایشگاه های نانو باشگاه فناوری و نانو دانش آموزی تحت عنوان فناوری علمی رییس جمهوری راه اندازی می شود.

افزود: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، امروز نوزدهمین آزمایشگاه نانوتکنولوژی کشور در بابلسر با اعتباری بالغ بر 110 میلیون تومان افتتاح و به بهره برداری رسید.

وی گفت: 70 درصد از هزینه راه اندازی و تجهیز این آزمایشگاه ها با حمایت مستقیم رییس جمهور و 30 درصد دیگر نیز از طریق منابع مالی استانداری مازندران، اداره کل آموزش و پرورش مازندران و آموزش و پرورش شهرستان تامین شد.

نظری، با اشاره به این که جزو کشورهایی هستیم که متاسفانه حدود 40 درصد از منابع سرمایه ملی آن، در حال استفاده است، گفت: این رقم در جوامع پیشرفته حدود 6 درصد بوده که اگر قرار باشد در این قسمت پیشرفت خوبی داشته باشیم باید به بحث نانو و نانوتکنولوژی بپردازیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دو آزمایشگاه نانو در مازندران راه اندازی می شود/ فعالیت 840 مشاور

دو آزمایشگاه نانو در مازندران راه اندازی می شود/ فعالیت 840 مشاور