مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 بهمن 1393 ساعت 21:252015-02-15سياسي

کارشناس ارشد روانشناسی افغانستانی: شغل و منبع درآمد از چالش های ازدواج دانشجویان افغانستانی است


کارشناس ارشد روانشناسی افغانستانی شغل و منبع درآمد را از چالش های ازدواج دانشجویان افغانستانی عنوان و بر لزوم واقع گرایی در این زمینه تأکید کرد.

- " از قزوین، داوود هزاره ای در همایش بررسی موانع و مشکلات ازدواج دانشجویان افغانستانی، چالش ها و مشکلات پیش رو که امشب در سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین برگزار شد، اظهار کرد: مداخلات روانشناسانه در ازدواج می تواند در چند سطح صورت گیرد که نخستین آن ها مداخله و مشاوره پیش از ازدواج است.

وی با بیان این که بسیاری از دانشجویان به ازدواج می اندیشند و این امر بخشی از دغدغه آن ها را تشکیل می دهد ادامه داد: از آنجا که ازدواج یکی از موضوعات مهم در فرآیند زندگی است، کسب آگاهی در این زمینه ضرورت و اهمیت دارد تا بتوان این دانش را در زمان تصمیم گیری مورد استفاده قرار داد.

هزاره ای تصریح کرد: سن از مهمترین موضوعات در زمینه ازدواج به شمار می رود و گرچه بلوغ دینی در 9 سالگی برای دختران و 15 سالگی برای پسران شکل می گیرد؛ اما این امر دلیل بر الزام ازدواج در آن سن نیست.

کارشناس ارشد روانشناسی افغانستانی خاطرنشان کرد: سن استاندارد جهانی برای ازدواج بین 18 تا 24 سال در میان دختران و 14 تا 28 سال در میان پسران است و کارشناسان اختلاف سنی دو تا پنج سال را توصیه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کارشناس ارشد روانشناسی افغانستانی: شغل و منبع درآمد از چالش های ازدواج دانشجویان افغانستانی است

کارشناس ارشد روانشناسی افغانستانی: شغل و منبع درآمد از چالش های ازدواج دانشجویان افغانستانی است