مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 بهمن 1393 ساعت 11:552015-02-10فناوري

اینترنت پرسرعت در بیش از هزار روستای مازندران


مدیر کل فناوری و اطلاعات استانداری مازندران افزود: 13 درصد دانشجویان مازندران در رشته ICT مشغول به تحصیل هستند.

- مدیر کل فناوری و اطلاعات استانداری مازندران گفت: در سال آینده بیش از یک هزار روستای مازندران به اینترنت پرسرعت متصل می شوند.

به گزارش ایسنا، یدالله طهماسبی شامگاه دوشنبه 20 بهمن ماه 93 در جلسه شورای اداری که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در معاونت برنامه ریزی برگزار شد، اظهار کرد: مازندران با دارا بودن 3 میلیون 100 هزار نفر جمعیت، دارای 55 درصد جمعیت شهری و 45 درصد روستایی است.

وی ادامه داد: از میزان جمعیت استان 480 هزار دانش اموز مشغول تحصیل بوده که 44 درصد کابر اینترنت هستند.

مدیر کل فناوری و اطلاعات استانداری مازندران افزود: 13 درصد دانشجویان مازندران در رشته ICT مشغول به تحصیل هستند.

طهماسبی خاطرنشان کرد: درصد کاربران در اینترنت ADSL در مازندران 58.

65 درصد است که رتبه اول را در کشور دارد.

وی با بیان اینکه در مازندران بیش از 5 میلیون سیم کارت واگذار شده است، گفت: 160 درصد جمعیت مازندران سیم کارت دریافت کردند.

مدیر کل فناوری و اطلاعات استانداری مازندران ادامه داد: 2 میلیون و 657 هزار سیم کارت ایرانسل و 2 میلیون و 336 هزار سیم کارت همراه اول به هم استانی ها واگذار شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اینترنت پرسرعت در بیش از هزار روستای مازندران

اینترنت پرسرعت در بیش از هزار روستای مازندران