مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 بهمن 1393 ساعت 04:052015-02-10سياسي

حقیقت پور درگفت وگو با فارس توافق فنی و سیاسی باید توأم با یکدیگر انجام شود


عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه اقدام مقام معظم رهبری آمریکا را به حاشیه راند، گفت: در توافق هسته ای باید مسائل روشن و شفاف با ادبیات فنی حقوقی بیّن تدوین شود که آمریکایی ها از اجرای آن شانه خالی نکنند.

- منصور حقیقت پور عضو کمیسیون امیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار بین الملل " در خصوص سخنان روز گذشته مقام معظم رهبری اظهار داشت: اقدام مقام معظم رهبری آمریکایی ها را به شدت به حاشیه راند.

حقیقت پور گفت: هوشمندی مقام معظم رهبری باعث شد که آمریکایی ها یا پشت میز بنشینند و توافق خوب بکنند و مانند دفعه پیش به زیر تعهدات خود نزنند و اگر فرار کنند در آن صورت ما به دنیا خواهیم گفت که مردم دنیا بدانید ما اهل مذاکره و توافق بودیم و آن کسی که از توافق فرار کرد آمریکایی ها بودند.

وی اظهار داشت: مقام معظم رهبری ابتکار بسیار زیبایی به خرج دادند و ان شاءالله این ابتکار برای یک توافق خوب راهگشا می شود.

نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در خصوص انجام توافق در یک مرحله تصریح کرد: ما نمی توانیم الان روی کلیات توافق کرده و جزییات به معنی پرتاب مشکل را به آینده موکول کنیم.

نایب رییس دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همه توافقات باید یکجا صورت بگیرد اظهار داشت: توافقات


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حقیقت پور درگفت وگو با فارس توافق فنی و سیاسی باید توأم با یکدیگر انجام شود

حقیقت پور درگفت وگو با فارس توافق فنی و سیاسی باید توأم با یکدیگر انجام شود