مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 بهمن 1393 ساعت 11:352015-02-09فناوري

افتتاح نخستین هتل جهان با خدمه رباتیک + تصویر


یک هتل با کارکنان ربات و فناوری شناسایی چهره بجای کلید اتاق، قرار است از تابستان سال آینده در یک پارک تفریحی در شهر ناگازاکی ژاپن افتتاح شود.

- به گزارش سرویس فناوری ایسنا، ربات های هتل Henn-na به ارائه طیف گسترده ای از خدمات از جمله تمیز کردن اتاق ها، خدمات اطلاعات و دربان می پردازند، به این معنی که کل کار های اقامت در هتل توسط ربات ها انجام شده و حتی بارها توسط آن ها به اتاق حمل خواهد شد.

ربات ها توسط شرکت Kokoro ساخته شده اند که چهره هایی شبیه زنان جوان ژاپنی دارند.

این ربات ها موسوم به actroid از رفتارهای انسانی مانند نفس کشیدن و چشمک زدن تقلید کرده و به راحتی به زبان های انگلیسی، ژاپنی، چینی و کره ای صحبت می کنندغ همچنین آن ها می توانند با انسان تماس چشمی برقرار کرده و به زبان بدن و تن صدا واکنش نشان دهند.

اولین مجتمع ساختمانی این هتل که نخستین نمونه اداره شده توسط ربات ها محسوب می شود، قرار است در روز 17 ژوییه (26 تیر) با 72 اتاق افتتاح شود و ساختمان دوم با 72 اتاق در سال 2016 گشایش خواهد یافت.

قیمت هر اتاق یک تخته این هتل برای هر شب 7000 یوآن (40 پوند) و اتاق دو تخته آن 9000 یوآن (50 پوند) هزینه خواهد داشت.

در ابتدا این هتل از 10 خدمه رباتیک برخوردار خواهد بود، اما به گفته هیدئو ساوادا رییس شرکت building complex، در آینده بیش از 90 درصد خدمات ه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح نخستین هتل جهان با خدمه رباتیک + تصویر

افتتاح نخستین هتل جهان با خدمه رباتیک + تصویر