مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 بهمن 1393 ساعت 20:452015-02-01سياسي

در شیراز صورت می گیرد برپایی نخستین نمایشگاه منطقه ای نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار


مدیرکل میراث فرهنگی فارس از برگزاری نخستین نمایشگاه منطقه ای نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار همزمان با نمایشگاه سراسری صنایع دستی و هنرهای سنتی و نمایشگاه فرش مقارن با ایام دهه فجر انقلاب اسلامی در شیراز خبر داد.

- " از شیراز به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس، مصیب امیری اظهار داشت: این نمایشگاه با هدف تأکید بر اقتصاد مقاومتی و با حضور بانوان فعال استان های فارس، کهگیلویه و بویراحمد، کرمان و یزد همزمان از 14 تا 19 بهمن ماه جاری در محل نمایشگاه های بین المللی فارس برگزار می شود و علاقه مندان می توانند از ساعت 16 تا 21 بعدازظهر از آن دیدن کنند.

وی افزود: مهناز شمشیری از بانوان فعال در حوزه صنایع دستی دارای نشان ملی مرغوبیت در رشته دست بافت های داری و دو آموزشگاه گردشگری در رشته های هتل داری و آشپزی از حوزه گردشگری توسط اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس معرفی و در این نمایشگاه حضور خواهند یافت، ضمن اینکه هنرمندان بسیاری در رشته های مختلف صنایع دستی به صورت آزاد در این نمایشگاه شرکت می کنند.

امیری به ظرفیت های قابل توجه حوزه صنایع دستی در اشتغال آفرینی به ویژه برای بانوان اشاره کرد و متذکر شد: در سال جاری بیش از یک هزار و 635 فرصت شغلی جدید در حوزه صنایع دستی استان فارس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در شیراز صورت می گیرد برپایی نخستین نمایشگاه منطقه ای نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار

در شیراز صورت می گیرد برپایی نخستین نمایشگاه منطقه ای نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار