مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 بهمن 1393 ساعت 13:472015-01-21سياسي

به مناسبت سالروز تولد شاعر «مولا ویلا نداشت» پاسبانِ ادیبِ انقلاب


قزوه کسی است که هر گاه انقلاب مورد تهدید زورگویان قرار گیرد، به میدان می آید و جوابی در خور شأن با زبان شیوای شعر بیان می کند.

- " گروه ادبیات انقلاب اسلامی؛ به هیچ شکی می توان اذعان داشت که دکتر علیرضا قزوه اولین کسی است که هر گاه انقلاب اسلامی مورد تهدید حاکمان زورگو قرار می گیرد به میدان می آید و جوابی در خور شان آن با زبان شیوای شعر بیان می کند.

قزوه شاعری ولایت مدار است ولی سیاسی و سیاست باز نیست اما فرقی نمی کند طرف مقابلش کیست.

اینقدر شجاعت دارد که هر کس در مقابل ولایت سر بلند کند شاعرانه او را سر جایش می نشاند.

اعتراض در خون شعرهای دکتر قزوه جاری است.

در این مجال اصلا نمی خواهم در خصوص زبان شعری و آثار و تاثیر گذاری او در حوزه شعر و ادب کشور حرفی به میان بیاورم که کتابهای متعدد او گویای این ماجرا هستند با این حال نمی توانم اشاره نکنم که با کاروان نیزه او چیز دیگریست.

قزوه خود را خادم ادبیات می داند و هست و از هر راهی برای ارتقای زبان فارسی و ادبیات کشور تلاش می کند.

رد پای او را گاه می توان در دوشنبه و خجند تاجیکستان دید و گاه در دهلی و شهرهای دیگر هند.

گاهی با خود می گویم انگار او را اساتید دانشگاههای هند پاکستان و دوشنبه بهتر می شناسند که پیغام های متعد می نویسند که برای پاسداشت زبان فارسی برگردد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

به مناسبت سالروز تولد شاعر «مولا ویلا نداشت» پاسبانِ ادیبِ انقلاب

به مناسبت سالروز تولد شاعر «مولا ویلا نداشت» پاسبانِ ادیبِ انقلاب