مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 دی 1393 ساعت 07:092015-01-14بين الملل

سردار نقدی در هم اندیشی مداحان و شعرای آیینی کشور: هدف ترورهای فرانسه متوقف کردن موج اسلامگرایی مردم اروپا بود


رییس جمهور فرانسه بداند ننگ با رنگ پاک نمی شود، اگر تا دیروز در ماهیت حادثه کشتار فرانسه تردیدی وجود داشت، حملات بسیار گسترده به مسلمانان مظلوم فرانسوی و به آتش کشیدن مساجد آنان از ماهیت این حوادث پرده برداشت.

- " به نقل از پایگاه اینترنتی بسیج، سردار محمدرضا نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین در هم اندیشی مداحان و شعرای آیینی کشور که در مشهد مقدس برگزار شد، گفت: دولت های اروپایی بویژه فرانسه در مقابل موج عظیم و سریع اسلامگرایی مردم خود، احساس خطر جدی می کنند و به مستمسکی برای سرکوب این بیداری نیاز داشتند.

نقدی با بیان اینکه دول اروپایی به خاطر حمایت گسترده از دو دستگی مسلمانان غزه از سوی مردم خودشان زیر سوال بودند، اظهار داشت: ناتوانی آنها در پاسخگویی این سوال به گرایش بیشتر مردم به اسلام دامن می زد.

وی سناریوی نشریه شارلی ابدو را تلاشی مزورانه خوانده و افزود: آنها با این سناریو می خواستند کشتار مسلمانان غزه را توجیه و ننگ حمایت از کودک کشی را از روی رژیم های اروپایی پاک کرده و دست بالای مسلمانان را در تبلیغ و دعوت در اروپا ببندند؛ غافل از اینکه این سناریوی مفتضح نه تنها مشکل آنان را حل نمی کند بلکه این رژیم ها را در مقابل سوال های جدید قرار می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سردار نقدی در هم اندیشی مداحان و شعرای آیینی کشور: هدف ترورهای فرانسه متوقف کردن موج اسلامگرایی مردم اروپا بود

سردار نقدی در هم اندیشی مداحان و شعرای آیینی کشور: هدف ترورهای فرانسه متوقف کردن موج اسلامگرایی مردم اروپا بود