مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 دی 1393 ساعت 20:522015-01-11فرهنگي

روی خوش نشان نمی دهند


ساختار آموزش و پرورش آثار نویسندگان را به رسمیت نمی شناسد، بنابراین روی خوشی به آن ها نشان نمی دهد.

- او همچنین اظهار می کند: از یک طرف بی اعتمادی غیردولتی ها و از طرف دیگر ترس تاریخی متقابل دولتی ها باعث شده است ارتباط بخش دولتی و مدنی چندان آرمانی و مطلوب نباشد.

این نویسنده و رییس هیأت مدیره انجمن نویسندگان کودک و نوجوان در گفت وگویی با خبرنگار ادبیات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، که در محل این خبرگزاری انجام شد بیان کرد: اگر کف انتظارات انجمن را ایجاد محیطی برای گردهمایی و همنشینی نویسندگان این حیطه بدانیم انجمن طی 17 سال فعالیت خود از آن اولین مجمع عمومی که با حضور حدود 100 عضو اولیه تشکیل شد تا 500 عضو امروز توانسته تا حدودی به این موفقیت موردنظر دسترسی پیدا کند.

اگرچه برای تعیین اهداف متعالی خود که بخشی از آن ها ایجاد زمینه آموزش، ارتقا و ارتباط نویسندگان در داخل و خارج و دفاع از حقوق حرفه یی و صنفی نویسندگان بود با مشکلاتی مواجه بوده و هست.

او افزود: سقف انتظارات ما در زمینه شکل گیری انجمن، ایجاد تشکلی حرفه یی بود که بتوانیم از حقوق نویسندگان و فعالان عرصه ادبیات کودک و نوجوان در حوزه های صنفی، فرهنگی، حقوقی و اجتماعی حمایت جدی کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روی خوش نشان نمی دهند

روی خوش نشان نمی دهند