مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 دی 1393 ساعت 06:522015-01-10پزشكي

رییس انجمن علمی مامایی ایران مطرح کرد دیابت، آسم، چاقی و بیش فعالی عوارض تولد انتخابی/ حتی روز تولد زودتر تجاوز به حقوق کودک است


مطالعات نشان داده است کودکانی که والدین آنها روز تولدشان را انتخاب کرده اند مستعد ابتلا به دیابت، آسم، آلرژی، سلیاک، - ناهید خداکرمی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان "، با اشاره به عوارض تولد انتخابی والدین بر جنین اظهار داشت: برخی خانواده ها مخصوصاً زنان باردار از پزشک متخصص یا ماما می خواهند که فرزند خود را در روزی خاص به دنیا بیاورند هر چند که پزشک یا ماما زمان تولد انتخابی را مناسب بداند اما این نوزادان با خطراتی در آینده مواجه خواهند بود.

* بارداری کامل بین 38 تا 40 هفته است عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بارداری کامل بین 38 تا 40 هفته طول می کشد و می تواند تا 42 هفته نیز ادامه پیدا کند و پس از آن علامت رسیدگی جنین و آماده شدن برای زندگی خارج از رحم انقباض های رحمی و دردهای زایمان است بنابراین هر تولدی که بدون درد و پارگی کیسه آب باشد زودتر از موعد است.

وی افزود: گاهی این نوزادان نارس هستند و گاهی از نظر ظاهری نارس نیستند اما از درون مشکلاتی خواهند داشت.

* پرهیز از زایمان های انتخابی و سزارین رییس انجمن مامایی ایران تصریح کرد: پدیده آفرینش به گونه ای طراحی شده است که مادر و جنین با واسطه جفت که پل ارتباطی آن دو است ارتباط برقرار کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس انجمن علمی مامایی ایران مطرح کرد دیابت، آسم، چاقی و بیش فعالی عوارض تولد انتخابی/ حتی روز تولد زودتر تجاوز به حقوق کودک است

رییس انجمن علمی مامایی ایران مطرح کرد دیابت، آسم، چاقی و بیش فعالی عوارض تولد انتخابی/ حتی روز تولد زودتر تجاوز به حقوق کودک است