مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 دی 1393 ساعت 06:572015-01-05فرهنگي

در حوزه شعر انقلاب فقیریم


در حوزه شعر دفاع مقدس تا به حال بیش از 600 مجموعه شعر منتشر شده است، اما ما در حوزه شعر انقلاب همچنان فقیریم.

- به گزارش خبرنگار ادبیات ایسنا، شامگاه 14 دی ماه مراسم شعرخوانی جمعی از شاعران شرکت کننده در چهارمین جشنواره شعر فجر انقلاب که در شهر زاهدان در حال برگزاری است برپا شد.

در این شب که هم زمان با آغاز هفته وحدت بود تعدادی از شاعران انقلاب از جمله شاعران استان سیستان و بلوچستان شعرخوانی کردند.

در این مراسم علیرضا قزوه - مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری - در سخنانی درباره شعر انقلاب گفت: من برای شعر انقلاب خوش بین هستم و معتقدم در میان هفت هنر هنوز ادبیات هنر اول است و می تواند خط شکنی کند.

او افزود: در حال حاضر داشته های مان از شعر انقلاب و دفاع مقدس آن قدر زیاد شده است که فکر می کنم در دهه های آینده برای آن اتفاق های خوبی می افتد و ما باید بایستیم و از آن دفاع کنیم.

قزوه در ادامه به برگزاری جشنواره های شعر و داستان که حوزه هنری آن ها را برگزار می کند اشاره کرد و گفت: ما در حوزه هنری چراغ هایی را روشن کرده ایم که فکر می کنیم با نبودن مدیران فعلی حوزه هنری نیز ادامه خواهد یافت.

به گزارش ایسنا، جواد محقق - از داوران این دوره جشنواره شعر انقلاب - نیز در سخنانی به تشریح وضعیت شعر انقلاب از آغاز تا امروز پرداخت و گفت: در سال های قبل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در حوزه شعر انقلاب فقیریم

در حوزه شعر انقلاب فقیریم