مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 دی 1393 ساعت 08:122014-12-31اقتصادي

رییس اتحادیه پوشاک در گفت وگو با فارس: 80 درصد واردات پوشاک قاچاقی است/ عرضه پوشاک ایرانی با نام خارجی


اگرچه آمار رسمی نداریم، اما گزارش های میدانی نشان می دهد، حدود 80 درصد واردات پوشاک از مبادی غیررسمی انجام می شود و برخی تولید کنندگان داخلی پوشاک، - ابوالقاسم شیرازی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس"، در مورد وضعیت بازار پوشاک داخلی و تأثیر واردات پوشاک قاچاق بر این بازار گفت: از 2 سال گذشته که آهنگ حمایت از تولید داخل به صدا درآمد و قرار شد، تا با سخت گیری نسبت به واردات تولید داخل رونق بگیرد، اگرچه آمار رسمی نداریم، اما گزارش های میدانی حاکی از آن است که تولید داخلی در بحث پوشاک 2 برابر شده است.

وی با اشاره به اینکه میزان تولید پوشاک، واردات مجاز و غیر مجاز بیش از نیاز و مصرف است، تصریح کرد: دولت 20 سال است که به بهانه حمایت از تولید داخل تعرفه صد درصدی از واردات رسمی پوشاک و پارچه می گیرد، در حالی که این امر سبب شده تا واردکنندگان از مبادی غیررسمی و قاچاق اقدام به واردات پوشاک کنند که نتیجه آن چیزی جز نابودی تولید داخل در پی نداشته است.

به گفته شیرازی حدود 80 درصد از واردات پوشاک از طریق غیرمجاز و تنها 20 درصد از مبادی رسمی انجام می شود در حالی که اگر دولت تعرفه واردات رسمی پوشاک را کاهش دهد نه تنها برای خود درآمدی ایجاد کرده، بلکه می تواند از محل این درآمد به بخش تولید کمک کند، بدون آنکه از جیبش هزینه ای کرده ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس اتحادیه پوشاک در گفت وگو با فارس: 80 درصد واردات پوشاک قاچاقی است/ عرضه پوشاک ایرانی با نام خارجی

رییس اتحادیه پوشاک در گفت وگو با فارس: 80 درصد واردات پوشاک قاچاقی است/ عرضه پوشاک ایرانی با نام خارجی