مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 دی 1393 ساعت 21:072014-12-27فرهنگي

نظر منتقدانه میرصادقی درباره رمان «ملکوت»


جمال میرصادقی می گوید، «ملکوت» بهرام صادقی اثر تأثیرگذاری نیست و به هیچ وجه هم رده «بوف کور» نیست.

- جمال میرصادقی می گوید، ملکوت بهرام صادقی اثر تأثیرگذاری نیست و به هیچ وجه هم رده بوف کور نیست.

این نویسنده پیشکسوت در گفت وگو با خبرنگار ادبیات ایسنا درباره رمان ملکوت بهرام صادقی و این که برخی می گویند رمانی هم ردیف بوف کور صادق هدایت است، گفت: من این اعتقاد را ندارم و به نظرم این چیزهایی که درباره این رمان می گویند، درست نیست.

او ادامه داد: گونه ای از ادبیات به نام ادبیات آرمان گرایی و گونه ای به نام ادبیات پلید هست که ضدآرمان گرایی است.

بهرام صادقی خواسته در این گونه بنویسد و موفق هم نبوده، رمانش هم تأثیرگذار نبوده است.

میرصادقی همچنین با بیان این که صادقی به نسبت این رمان داستان های کوتاه شناخته شده تری دارد، سنگر و قمقمه های خالی این نویسنده را موفق خواند و گفت: ملکوت بیش تر اثری بافته شده بر اساس بوف کور است.

او خواسته ادای بوف کور را دربیاورد و شخصیت های آن اثر در رمان او تکرار شده اند.

این نویسنده افزود: داستان های سوررئالیستی خصوصیات ویژه ای دارند، از نماد و تمثیل استفاده می کنند و ملکوت هم این گونه است، اما انگار درنیامده و اصلا در آثار بعد از خودش مؤثر نبوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نظر منتقدانه میرصادقی درباره رمان «ملکوت»

نظر منتقدانه میرصادقی درباره رمان «ملکوت»