مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 دی 1393 ساعت 09:472014-12-27پزشكي

یک روانشناس: تک فرزندان در برقراری ارتباط مؤثر با دیگران ناتوانند


یک روانشناس با بیان اهمیت یادگیری مهارت ارتباط مؤثر گفت: تک فرزندان به دلیل نبود افراد همسن و سال از فرصت یادگیری ارتباطات متقابل و احترام گذاشتن به حقوق افراد دیگر در روابط بین فردی محروم می مانند.

- امیرمحمد شهسوارانی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان "، اظهار داشت: انسان به  عنوان موجودی اجتماعی نیاز به برقراری ارتباط دارد و رشد و تعالی جسمانی، روانی و معنوی او در خلال روابط بین فردی اش شکل می گیرد.

وی افزود: ارتباط بین انسانها از طرق مختلفی برقرار می شود که می تواند کلامی و غیرکلامی باشد مهمترین گزینه در هر ارتباط انتقال درست عقاید، مفاهیم، افکار، احساسات و هیجانات از انسانی به انسان دیگر است.

این متخصص حوزه بهداشت روان تأکید کرد: در صورتی که موارد پیش گفته به شکل بهینه ای بین انسانها انتقال یابد می توان گفت که افراد با یکدیگر دارای ارتباط مؤثری هستند.

وی افزود: مهمترین نمونه های ارتباطات بین فردی روابط خانوادگی است که در این میان مهمترین عامل ارتباط مؤثر روابط درست والدین با فرزندان بر اساس سبک فرزندپروری آنها است.

این روانشناس ادامه داد: در زمینه سبک های فرزندپروری سازگار ترین سبک، قاطع و اطمینان بخش است که در آن انتظار والدین از فرزندان بالا است و در عین حال پاسخگویی آنها به نیازهای واقعی فرزندان به همان م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک روانشناس: تک فرزندان در برقراری ارتباط مؤثر با دیگران ناتوانند

یک روانشناس: تک فرزندان در برقراری ارتباط مؤثر با دیگران ناتوانند