مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 آذر 1393 ساعت 10:172014-12-16پزشكي

پرستاران مهم ترین ارکان کنترل دیابت در کشور/ از هر 10 بزرگسال درخاورمیانه یک نفر به دیابت مبتلاست


کارگاه تغذیه و دیابت با هدف آگاهی رسانی اطلاعات در زمینه دیابت و آشنایی با انسولین های مدرن در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد.

- به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو ،" دکتر صبا مرادی امروز در کارگاه آموزشی تغذیه و دیابت که در معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد در خصوص شرکت نووونوردیسک به عنوان یک شرکت دارویی دانمارکی گفت: این شرکت از90 سال پیش در زمینه مراقبت از دیابت و تولید انسولین های مدرن به نام انسولین آنالوگ فعالیت می کند.

در کنار بخش دارویی مثل اکثر شرکت های بزرگ دنیا این شرکت یک کمپین اجتماعی دارد که هدفش آگاهی رسانی به افراد مبتلا به دیابت و یا در معرض دیابت به ویژه دیابت نوع 2 است.

برای این کار در تهران کلاس های آموزش دیابت برای عموم مردم و پرسنل درمانی برگزار می کنیم و تمرکز ما بیشتر بر روی پرستاران است زیرا آن ها ارکان مهم کنترل دیابت هستند و به دلیل اینکه استفاده از انسولین های مدرن در حال افزایش است بنابراین نقش پرستاران در اصول درست استفاده از آن و آموزش به بیمار بسیار پر رنگ می شود.

دکتر مرادی افزود: مهم ترین عوامل خطر دیابت نوع 2، چاقی، اضافه وزن و بی تحرکی است به طوری که آمار ها نشان می دهند 48 درصد مردم ایران دچار چاقی و اضافه وزن هستند حتی مادرانی که فرزندان بالای 4 کی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پرستاران مهم ترین ارکان کنترل دیابت در کشور/ از هر 10 بزرگسال درخاورمیانه یک نفر به دیابت مبتلاست

پرستاران مهم ترین ارکان کنترل دیابت در کشور/ از هر 10 بزرگسال درخاورمیانه یک نفر به دیابت مبتلاست