مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 آذر 1393 ساعت 11:272014-12-15اقتصادي

مدیرعامل شرکت گاز هرمزگان خبر داد آغاز عملیات گازرسانی به شهر قشم


مدیرعامل شرکت گاز هرمزگان از آغاز عملیات گازرسانی به شهر قشم در قالب فاز نخست شبکه شهری در آینده ای نزدیک خبر داد.

- به گزارش خبرگزار فارس از بندرعباس، حیدر پروین ظهر امروز در نشست اطلا ع رسانی پیرامون پروژه های شرکت گاز هرمزگان گفت: عملیات گازرسانی مذکور در قالب پروژه ای به طول 12 کیلومتر خط تغذیه فولادی با اعتبار 22 میلیارد ریال و 35 کیلومتر خطوط شبکه گازرسانی درون شهری با اعتبار 45 میلیارد ریال اجرایی می شود.

وی ادامه داد: با اجرای عملیات گازرسانی به فاز نخست شهر قشم بالغ بر چهار هزار خانوار از گاز طبیعی بهره مند می شوند.

مدیرعامل شرکت گاز هرمزگان زمان بهره برداری از این پروژه را نیمه دوم سال 1394 پیش بینی کرد و افزود: اجرا و نصب یک ایستگاه تقلیل فشار گاز شهری با ظرفیت 10 هزار متر مکعب گاز در ساعت برای فاز نخست گازرسانی به شهر قشم در نظر گرفته شده است.

پروین با اشاره به صنایع موجود در شهر قشم خاطرنشان کرد: در حال حاضر کارخانه سیمان و نیروگاه مپنا از گاز طبیعی استفاده می کنند.

مدیرعامل شرکت گاز هرمزگان تصریح کرد: پیگیری ها و مساعدت مسئولان منطقه آزاد قشم یکی از عوامل تاثیرگذار در تسریع اجرایی شدن روند عملیات گازرسانی به شهر قشم است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیرعامل شرکت گاز هرمزگان خبر داد آغاز عملیات گازرسانی به شهر قشم

مدیرعامل شرکت گاز هرمزگان خبر داد آغاز عملیات گازرسانی به شهر قشم