مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 آذر 1393 ساعت 02:222014-12-02پزشكي

پایان مرگ های مشکوک در کشور/ آغاز بکار 200 دادپزشک


طرح دادپزشک با هدف تشخیص علمی و قانونی مرگ های مشکوک در دل مرگ های طبیعی در کشور بعد از 2 سال تاخیر با حضور 200 پزشک در بیشتر استانهای کشور آغاز شد.

- خبرگزاری مهر - گروه اجتماعی: سلام .

خوابید؟ .

بیدار شووووو .

خدای من زنگ بزنید اورژانس؛ این دیالوگ یا گفته ها با ادبیات مختلف روزانه هزاران بار در کشور از زبان بازماندگان اموات تکرار می شود.

آنهایی که عزیزان خود را بر اثر کهولت سن، بیماری و یا مرگ طبیعی از دست می دهند.

اما اگر کمی با تامل و بدون احساسات به موضوع مرگ های طبیعی نگاه دقیقی داشته باشیم این سئوال پیش می آید که آیا واقعا فردی که در خانه یا بیمارستان و مکان دیگر تحت عنوان مرگ طبیعی جان خود را از دست داده واقعا به مرگ طبیعی فوت کرده است؟ آیا ممکن نیست پزشک تایید کننده مرگ جزییات ریز علت فوت را ندیده باشد و مرگ را طبیعی اعلام کند؟ آیا ممکن نیست این مرگز طبیعی به نوعی مرگ بر اثر مسمومیت یا.

باشد؟دفن سالانه 100 هزار میت بدون مجوزاین سئوالات در حالی مطرح می شود که آمارهای موجود در دستگاههای نظارتی در سالهای گذشته نشان می دهد سالانه حدود 100 هزار میت بدون مجوز پزشک دفن می شوند که شاید بسیاری از این اموات به مرگ طبیعی نمرده باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پایان مرگ های مشکوک در کشور/ آغاز بکار 200 دادپزشک

پایان مرگ های مشکوک در کشور/ آغاز بکار 200 دادپزشک