مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 آذر 1393 ساعت 01:022014-12-02سياسي

ابراهیم رزاقی این نسخه بدیل ندارد


بعضی از متولیان امر اقتصاد در عمل، خود را مکلف و معتقد به اجرای سیاست های اقتصاد سرمایه داری می دانند اما در شعار نشان می دهند که به سیاست های اقتصاد مقاومتی وفادارند، - " روزنامه حمایت در یادداشتی به قلم ابراهیم رزاقی نوشت: در طول سالیان پس از پیروزی انقلاب اسلامی واژه ای به اسم مقاومت ، همواره در ادبیات مسئولین و مردم، جایگاه ویژه ای داشته است و افراد و گروه هایی که خود را مقید به اجرا کردن این واژه مقدس در عرصه های گوناگون می نمودند از ارج و قرب خاصی هم  برخوردار بودند.

در چند سال اخیر با علنی تر شدن تهدیدات دشمن، بر اساس ارشادات مقام معظم رهبری، عبارت اقتصاد مقاومتی هم به فرهنگ واژگان انقلاب افزوده شده است.

سیاست های اقتصاد مقاومتی یا به عبارت دیگر استقلال اقتصادی به علت تهاجم خارجی اهمیت شایانی پیدا کرده است.

استقلال، از اصولی ترین شاخصه های انقلاب اسلامی است و حتی بر شعار آزادی و جمهوری اسلامی اولویت دارد.

با وجود مشکلات معیشتی، مردم قلباً مایلند برای تغییر اقتصادی کشورشان کاری انجام دهند و حتی مشارکت کنند، اما چنین موقعیتی، آنچنان که باید و شاید از سوی مسئولین به وجود نیامده است.

کاملاً آشکار است که با تشدید شدن تحریم ها، به واقع درآمد کشور رو به کاهش گذاشته چون اتّکای اقتصاد ما به درآمدهای نفتی بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ابراهیم رزاقی این نسخه بدیل ندارد

ابراهیم رزاقی این نسخه بدیل ندارد