مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 آذر 1393 ساعت 07:472014-12-01سياسي

محمدزمانی در گفت وگو با فارس: هدف کنگره شعر تبدیل وحدت اسلامی به فرهنگی عمومی است/ ترجمه و صدور آثار برتر در دستور کار


دبیر علمی کنگره مجازی وحدت اسلامی گفت: برگزاری کنگره شعر وحدت اسلامی در این راستا است که وحدت اسلامی تبدیل به فرهنگ عمومی شود و برای این هدف، - حجت الاسلام جواد محمدزمانی دبیر علمی کنگره مجازی وحدت اسلامی در گفت وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات فارس، درباره رویکردهای این کنگره گفت: مقوله وحدت اسلامی، مقوله کلانی است که از قدیم مورد توجه علمای اسلامی بوده است و خیلی از علمای ما به علمای وحدت آفرین معروف بوده اند و تلاش آنها برای وحدت باعث حفظ کلیات مذاهب بوده و این وحدت ریشه در قرآن و سنت دارد.

وی افزود: برگزاری کنگره شعر وحدت اسلامی در این راستا است که وحدت اسلامی تبدیل به فرهنگ عمومی شود و برای این هدف، راهی جز هنر و ادبیات پیش رو نیست تا این مضمون در دل و جان مسلمانان رسوخ کند.

این شاعر اظهار داشت: امروز بیش از پیش نیاز به وحدت وجود دارد و البته مقوله وحدت در شعر ما مقوله کم سابقه ای نیست و شعرایی در گذشته شعرهایی در این باب داشته اند مثل اقبال و ادیب الممالک فراهانی و تعدادی از شاعران معاصر.

محمد زمانی گفت: ما برای ایجاد شوق عمومی بین شاعران برای ورود به موضوع وحدت و ایجاد عرصه فراخ تری در شعر آیینی این کنگره را برگزار می کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محمدزمانی در گفت وگو با فارس: هدف کنگره شعر تبدیل وحدت اسلامی به فرهنگی عمومی است/ ترجمه و صدور آثار برتر در دستور کار

محمدزمانی در گفت وگو با فارس: هدف کنگره شعر تبدیل وحدت اسلامی به فرهنگی عمومی است/ ترجمه و صدور آثار برتر در دستور کار