مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 آذر 1393 ساعت 05:322014-12-01اجتماعي

دستان یخ زده دانش آموزان عشایر خوزستان چشم انتظار گرمای نگاه مسئولان


بسیاری از دانش آموزان مدارس چادری عشایر به دلیل نبود بخاری های استاندارد به تعداد کافی و منع استفاده از بخاری های نفتی در حال دست و پنجه گرم کردن با سرمای شدید شمال خوزستان هستند.

- به گزارش خبرنگار مهر، شهرهای شمالی و روستاهای کوهستانی خوزستان همیشه زودتر از سایر شهرها شاهد سرما هستند و در واقع از فصل پاییز لباس های گرم به تن کرده و بخاری های خود را روشن می کنند.

در این سرمای پاییزی و بعد از آن هم در سوز و سرمای بیشتر فصل زمستان، دستان دانش آموزان عشایری که در چادر درس می خوانند یخ زده در حالی که آنها اجازه استفاده از بخاری نفتی را ندارند.

عدم تحصیل بسیاری از دانش آموزان دخترحمید قنبری مدیر آموزش و پرورش عشایر خوزستان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار می کند: در مناطق 14 گانه عشایری خوزستان تعداد 578 مدرسه وجود دارد که از این تعداد 150 مدرسه چادری هستند.

جمعیت عشایر خوزستان 140 هزار نفر در قالب 23 هزار خانوار است که ما تنها 10 درصد از این جمعیت یعنی 14 هزار نفر را تحت پوشش آموزش رسمی آموزش و پرورش عشایر داریم.

وی با اشاره به اینکه تعداد دانش آموزان عشایری 14 هزار نفر هستند، می گوید: تعداد پنج هزار و 996 دانش آموز دختر در مدارس عشایر در حال تحصیل هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستان یخ زده دانش آموزان عشایر خوزستان چشم انتظار گرمای نگاه مسئولان

دستان یخ زده دانش آموزان عشایر خوزستان چشم انتظار گرمای نگاه مسئولان