مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 8 آذر 1393 ساعت 07:072014-11-29اقتصادي

رییس اتحادیه فرشبافان استان البرز: تسهیلات بانکی مهمترین نیاز فرشبافان البرزی است


رییس اتحادیه فرشبافان استان استان البرز گفت: مهمترین نیاز فعالان صنعت فرش دست باف، استفاده از تسهیلات بانکی برای تامین مواد اولیه است.

- محمدرضا اسحاقی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در کرج اظهار داشت: صنعت بافت فرش یکی از مهمترین صنایع دستی کشورمان به شمار می آید که با فرهنگ و تاریخ ما پیوندی عمیق دارد.

وی تصریح کرد: متاسفانه در سال های اخیر با ورود فرش های بی کیفیت دیگر کشورها که سابقه چندانی هم در این صنعت ندارند، صادرات فرش و استقبال از فرش دست باف و نفیس ایران آسیب هایی دیده است.

این مسئول افزود: این در حالی است که اگر حمایت لازم از بافندگان و صادرکنندگان فرش دست باف و حتی ماشینی داشته باشیم، بسیاری از متقاضیان دیگر کشورها علاقه مند هستند که محصولات کشورمان را استفاده کنند.

اسحاقی بیان داشت: علت استقبال کشورهای خارجی از فرش ایران در کیفیت، تنوع، نقشه زیبا و به طور کلی بافت هنرمندانه فرش ایرانی است.

وی گفت: متاسفانه حتی مشاهده شده که برخی از کشورها به صورت غیرقانونی نقشه های فرش ایرانی را استفاده کرده و به نام فرش ایرانی در کشورهای اروپایی و آمریکایی محصولات بی کیفیت خود را عرضه می کنند.

رییس اتحادیه فرشبافان استان البرز ادامه داد: اگر حمایت خوبی از بافندگان فرش داشته باشیم، به طور قطع کشورهای دیگر نمی توانند با ف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس اتحادیه فرشبافان استان البرز: تسهیلات بانکی مهمترین نیاز فرشبافان البرزی است

رییس اتحادیه فرشبافان استان البرز: تسهیلات بانکی مهمترین نیاز فرشبافان البرزی است