مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 7 آذر 1393 ساعت 09:322014-11-28سياسي

بسیج حافظ انقلاب و اندیشه های امام و رهبری است


معاون دانشجویی دانشگاه آزاد گچساران با اشاره به نقش بسیج در انقلاب اسلامی گفت: وجود بسیج باعث حفاظت از انقلاب و اندیشه های امام (ره) و رهبری معظم انقلاب است.

- به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از یاسوج، "حجت الاسلام پرویز خواجه زاده دیروز در مراسم بزرگداشت هفته بسیج که در مسجد الغدیر دانشگاه آزاد گچساران برگزار شد، به سیاست حضرت امام (ره) اشاره کرد و گفت: اندیشه سیاسی حضرت امام با تکیه بر اندیشه دینی ناب، باعث شد که مستکبران و زورگویان عالم نسبت به این اندیشه ها حساسیت نشان داده و جهت مقابله با آن دست به هر کاری بزنند.

وی با اشاره به فرمان حضرت امام مبنی بر تشکیل بسیج بیان داشت: بسیج به عنوان یادگار حضرت امام نقش بی بدیلی در حفاظت از سنگر های معنوی و مرزهای جغرافیایی کشور ایفا کرده است که نمونه بارز آن را در 8 سال دفاع مقدس به وضوح مشاهده کردیم.

معاون دانشجویی دانشگاه آزاد گچساران افزود: در هر عرصه ای که نیاز به حضور و دفاع از سنگرهای علمی، فرهنگی، اقتصادی و جغرافیای باشد بسیج حضور جدی و فعالی اشته و دارد و آن عرصه جان تازه ای می گیرد و به یک حماسه تبدیل می شود.

وی وجود بسیج دانشجویی را ضرورتی انکار ناپذیر دانست و گفت: بسیجیان به اثبات رساندند که در عرصه های سازندگی کشور و به خصوص در مباحث علمی، پژوهشی، عمران


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بسیج حافظ انقلاب و اندیشه های امام و رهبری است

بسیج حافظ انقلاب و اندیشه های امام و رهبری است