مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 آذر 1393 ساعت 12:022014-11-27اقتصادي

بخشدار مرکزی نکا: تمام روستاهای بخش مرکزی نکا دارای ساختمان دهیاری می شوند


برنامه ریزی مناسبی برای ساخت ساختمان دهیاری در روستاهای دارای دهیاری انجام شده و هدفمان این است تا تمام روستاهای بخش مرکزی دارای ساختمان دهیاری مناسب شوند.

- " از نکا، رضا جلالیان بعد از ظهر امروز در آیین افتتاح ساختمان دهیاری بهزادکلا نکا، بیان داشت: در سال 91 در بخشداری نکا، تنها 10 روستای بخش مرکزی نکا دارای ساختمان دهیاری بودند که در حال حاضر این تعداد به 17 ساختمان دهیاری رسیده است.

وی بدون اعلام آمار دقیق از تعداد روستاهای دارای دهیاری در بخش مرکزی نکا، اظهار داشت: برنامه ریزی مناسبی برای ساخت ساختمان دهیاری در روستاهای دارای دهیاری انجام شده و هدفمان این است تا تمام این روستاها دارای ساختمان دهیاری مناسب شوند.

بخشدار مرکزی نکا بیان داشت: روستای بهزادکلا از عدم دارا بودن ساختمان مناسب برای دفتر دهیاری در تنگنا بود که با تدبیر اعضای شورای این روستا حمام قدیمی به دفتر دهیاری تبدیل شد و با صرفه جویی در ساخت و ساز، اکنون ساختمان مناسب و شکیلی افتتاح شده است.

جلالیان با بیان اینکه برای ساخت این ساختمان و تجهیزات و امکانات مختلف، مبلمان اداری، فرش و.

75 میلیون تومان هزینه شده است، یادآور شد: این روستا برای بهسازی و مرمت در بسیاری از نقاط نیازمند بودجه و اعتبارات است که امیدواریم این تسهیلات به زودی در اختیار این افر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بخشدار مرکزی نکا: تمام روستاهای بخش مرکزی نکا دارای ساختمان دهیاری می شوند

بخشدار مرکزی نکا: تمام روستاهای بخش مرکزی نکا دارای ساختمان دهیاری می شوند