مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 3 آذر 1393 ساعت 11:472014-11-24پزشكي

دختران بیشتر از پسران به سمت مواد مخدر صنعتی می روند


مشاور معاون بهداشت در امور سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: مصرف مواد در خانه های مجردی و خوابگاه به ترتیب 21.

- 5 و 14.

5 درصد بوده ضمن اینکه دختران بیشتر از پسران به سمت مواد مخدر صنعتی و پسران سه برابر دختران به سمت مواد مخدر می روند.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد حاجبی ظهر دوشنبه در همایش سه روزه "پیشگیری از مصرف مواد در دانشجویان" در هتل پردیسان مشهد گفت: شیوع استفاده از مواد مخدر در دانشگاه ها افزایش داشته است که طی مطالعات در سال 91 در وزارت بهداشت و درمان، 2.

6 درصد از دانشجویان وزارت علوم که نزدیک به 39 درصد از کل دانشجویان می شود، قبل از ورود به دانشگاه سمت مواد مخدر می روند.

مشاور معاون بهداشت در امور سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت افزود: برای حل این مشکل باید نگاه ساختار محور آموزش و پرورش و خانواده ها را نسبت به این موضوع داشت.

وی ادامه داد: دانشجویانی که برای اولین بار به سمت مواد مخدر می روند به خاطر کنجکاوی بوده و 65 درصد دانشجویان از ضررهای مصرف این مواد بی اطلاع هستند و آگاهسازی این مضوع بسیار با اهمیت است.

حاجبی گفت: کدیین، سیگار، مشروبات الکلی وتریاک بیشترین ماده مصرفی دانشجویان بوده و متاسفانه هرویین و کراک نیز جزو موادی است که دانشجویان از آن استفاده می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دختران بیشتر از پسران به سمت مواد مخدر صنعتی می روند

دختران بیشتر از پسران به سمت مواد مخدر صنعتی می روند