مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 آبان 1393 ساعت 05:122014-11-21دانش

استاندار فارس: شناخت اهل بیت(ع) در دانشگاه ها عملی شود


استاندار فارس با بیان اینکه دانشگاه آزاد آموزش عالی را ملی کرد، گفت: این دانشگاه نقش مؤثری در گسترش تحصیلات تکمیلی از خود نشان داده است.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه فارس، سیدمحمد احمدی در آیین اختتامیه نوزدهمین جشنواره هنر و ادبیات دینی در دانشگاه آزاد شیراز ، بیان کرد: عترت در هیچ مرحله ای از زندگی انسان قابل تغییر نیست.

وی افزود: در بررسی زوایای مختلف زندگی ائمه(ع) کوچکترین ابهامی در زندگی آنان دیده نمی شود که خلاف عصمت آنان باشد.

استاندار فارس سنت پیامبر(ص) را یکی از اصول اربعه ذکر و خاطرنشان کرد: حیرانی امروز دنیای اسلامی ناشی از جدایی قرآن و اهل بیت است.

احمدی با بیان اینکه زندگی ائمه و مفاهیم قرآن ما را به پویایی دعوت می کند، گفت: تفسیر و نگاه محدود به زندگی ائمه(ص) و قران مهمترین دلیل گرفتاری امروز ما است.

وی اضافه کرد: عصر حاضر قرن تحت عنوان انقلاب ارتباطات و سرگردانی بشری نامگذاری شده و زمانی که وارد سایت ها و فضای مجازی می شویم گستردگی لحظه ای آنها را می بینیم که ما را به سمت خود پبش می برند.

استاندار فارس با بیان اینکه تفسیر قرآن تفسیر ایستا نیست، عنوان کرد: اگر هدف انسان متعالی است باید خداگونه عمل شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استاندار فارس: شناخت اهل بیت(ع) در دانشگاه ها عملی شود

استاندار فارس: شناخت اهل بیت(ع) در دانشگاه ها عملی شود