مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 آبان 1393 ساعت 11:572014-11-19اقتصادي

20 میلیارد ریال برای تکمیل سد " پیله سحران " اردبیل اختصاص یافت


فرماندار اردبیل از اختصاص 20 میلیارد ریال برای تکمیل سد پیله سحران واقع در شهرستان اردبیل خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر، جواد زنجانی بعد از ظهر چهارشنبه دربازدید از روند اجرایی این پروژه گفت: در وضعیت فعلی دیوار کشی و لایروبی سد در دستور کار قرار گرفته و تکمیل آن نزدیک به یک فصل کاری زمان نیاز دارد.

به گفته زنجانی با اتمام این بخش از پروژه زمین های کشاورزی روستاهای کمی آباد و رضی آباد به اندازه هزار و 200 هکتار تحت آبیاری تحت فشار قرار خواهند گرفت.

فرماندار اردبیل با اذعان به استفاده بهینه از آب کشاورزی افزود: 16 میلیارد ریال نیز برای لوله گذاری آبیاری تحت فشار در اراضی زراعی روستاهای اطراف سد اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه فاز دوم این پروژه درحال مطالعه و اجرا است ادامه داد: درصورت بهره برداری از فاز دوم نیز هزار و 800 هکتار زمین زراعی تحت پوشش آبیاری تحت فشار و مدرنیزه قرار خواهد گرفت که می تواند برای استفاده مناسب از آب و صرفه جویی مفید واقع شود.

زنجانی در ادامه طی بازدید از پروژه پل های زیرگذر کمی آباد تصریح کرد: این پروژه درحال اتمام است و انتظار می رود بدون اتلاف وقت به بهره برداری برسد.

فرماندار اردبیل تاکید دارد زیبا سازی محورهای ورودی مرکز استان باید مورد توجه راه و شهرسازی بوده و به ایمنی جاده ها توجه شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

20 میلیارد ریال برای تکمیل سد " پیله سحران " اردبیل اختصاص یافت

20 میلیارد ریال برای تکمیل سد " پیله سحران " اردبیل اختصاص یافت