مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 آبان 1393 ساعت 11:172014-11-14سياسي

انتقاد تند هاآرتص از رییس جمهور آمریکا: اوباما درک سیاسی لازم را ندارد


روزنامه صهیونیستی هارآتص در مقاله ای به خبر نامه نگاری باراک اوباما با ایران پرداخته و ضمن انتقاد شدید از این حرکت، آن را نشانه عدم درک مقامات ارشد دولت آمریکا از سیاست دانسته است.

- به گزارش گروه بین الملل درمقاله ای با ادبیات تند به خبر نامه نگاری اوباما به ایران پرداخته و نوشته که این نامه شاهدی بر عدم درک مقامات ارشد دولت آمریکا از موضوع مبارزه با داعش است.

روزنامه واشنگتن پست چندی پیش با انتشار خبری از ارسال نامه باراک اوباما رییس جمهور آمریکا به آیه الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و درخواست برای همکاری دو کشور در مبارزه با داعش خبر داد، علی شمخانی دبیر شورایعالی امنیت ملی بدون اشاره به جزییات، اصل نوشته شدن چنین نامه ای را تأیید کرده است.

هاآرتص در ادامه مقاله خود، رویکرد رییس جمهور سابق آمریکا را در مقابله با تروریست های عراقی می ستاید و می نویسد که بوش در سال 2008 تا 2008 با تسلیح قبایل سنی مذهب، گامی درست برای مقابله با القاعده برداشت.

نویسنده مقاله، چند پاراگراف پایین تر گویا این ستایش از بوش به دلیل تسلیح قبایل و عدم همکاری با دولت عراق در مقابله با القاعده را از یاد برده و می نویسد که پیروزی های میدانی داعش از حمایت های (برخی) ساکنین محلی سرچشمه می گیرد، ساکنینی که با حمایت از داعش، رژیم عراق را از شه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتقاد تند هاآرتص از رییس جمهور آمریکا: اوباما درک سیاسی لازم را ندارد

انتقاد تند هاآرتص از رییس جمهور آمریکا: اوباما درک سیاسی لازم را ندارد