مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 آبان 1393 ساعت 09:322014-11-14اقتصادي

رییس اداره جهاد کشاورزی آمل مطرح کرد هزینه 3 میلیارد تومانی برای حفر و تجهیز چاه های روستایی آمل


تاکنون حدود سه میلیارد تومان برای حفر، بهسازی و تجهیز چاه های روستایی هزینه شده است.

- " از آمل، مرتضی امینی نیاکی پیش از ظهر امروز در همایش دهیاران و شوراهای اسلامی بخش مرکزی این شهرستان که در محل احداث پروژه بزرگ سد مخزنی هراز برگزار شد، گفت: 38 هزار هکتار اراضی شالیزاری در این شهرستان به کشت برنج اختصاص دارند.

وی افزود: آمل بیشترین بهره بردار در بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده و از شهرهای کلان کشور در زمینه کشاورزی و تولید برنج است.

رییس اداره جهاد کشاورزی آمل با اشاره به سال زراعی گذشته در این شهرستان اظهار کرد: تاکنون حدود سه میلیارد تومان برای حفر، بهسازی و تجهیز چاه های روستایی هزینه شد.

وی با اعلام اینکه 15 درصد از زمین های کشاورزی این شهرستان یکپارچه سازی شد، عنوان کرد: یکپارچه سازی زمین کشاورزی اعتبار ملی می طلبد و با توجه به مشکلات دولت امسال قرار بود از محل فاینانس کشور چین عملیات اجرایی شود حتی برخی از کارشناسان چینی نیز بازدید های لازم را انجام دادند و ما هم منتظر هستیم تا این عملیات اجرایی شود.

15 درصد از زمین های کشاورزی آمل یکپارچه سازی شد این مسئول با اشاره به اینکه یکپارچه سازی سه هزار هکتار از زمین های کشاورزی آمل به مسئولان استانی پیشنهاد شد، یادآور شد: امیدواریم این مهم در جهت تحقق و توسعه کشاورزی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس اداره جهاد کشاورزی آمل مطرح کرد هزینه 3 میلیارد تومانی برای حفر و تجهیز چاه های روستایی آمل

رییس اداره جهاد کشاورزی آمل مطرح کرد هزینه 3 میلیارد تومانی برای حفر و تجهیز چاه های روستایی آمل