مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 آبان 1393 ساعت 08:472014-11-14سياسي

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی خبر داد اختصاص 8 میلیارد تومان اعتبار برای جاده های روستایی خوی


نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی گفت: 8 میلیارد تومان اعتبار برای جاده های روستایی خوی تخصیص یافته است.

- موید حسینی صدر امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در ارومیه، اظهار داشت: منبع مالی قابل قبولی از محل اعتبارات طرح های عمرانی استان و محل ماده 180 اختصاص یافته است، تا برای احداث، ساماندهی و بهسازی جاده های مناطق روستایی خوی اقدام شود.

وی با اشاره به اینکه محور الند خوی در اختیار قرار گاه است، ادامه داد: در این راستا مذاکرات و مکاتباتی با فرمانده قرارگاه و فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی عابدین خرم ترتیب داده ایم، تا اقدامات راهسازی در محور ارتباطی مورد اشاره انجام گیرد.

این مدرس دانشگاه با بیان اینکه از طرف فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی درراستای تسریع احداث جاده الند قول مساعد داده شده است، ادامه داد: اخیرا موضوع فوق در سفر استانی معاون وزیر راه مطرح شد و همکاری های لازم جهت شتاب گرفتن اجرای این پروژه شکل گرفته است.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرستان های خوی و قره ضیاءالدین در مجموع از بیشترین وسعت در استان ما برخوردار هستند، اما متاسفانه این خطه از قافله توسعه یافتگی عقب مانده است، که باید برای جبران این موضوع گام های بلندی برداشته شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی خبر داد اختصاص 8 میلیارد تومان اعتبار برای جاده های روستایی خوی

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی خبر داد اختصاص 8 میلیارد تومان اعتبار برای جاده های روستایی خوی