مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 آبان 1393 ساعت 06:522014-11-11فرهنگي

نویسنده خوش تیپ!


«کارلوس فوئنتس» و «ژوزه ساراماگو» هر دو از رمان نویسان بزرگی بودند که در سال های اخیر از دنیا رفتند.

امروز هشتادوششمین زادروز غول ادبیات مکزیک است، - کارلوس فوئنتس و ژوزه ساراماگو هر دو از رمان نویسان بزرگی بودند که در سال های اخیر از دنیا رفتند.

امروز هشتادوششمین زادروز غول ادبیات مکزیک است، به همین مناسبت نگاهی داریم به یادداشتی که ساراماگو در آن جنبه های شخصی و حرفه یی شخصیت فوئنتس را ستوده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ژوزه ساراماگو نویسنده سرشناس پرتغالی که رمان کوری او شهرت فراوانی دارد، در یادداشتی که روز پانزدهم اکتبر 2008 یعنی دو سال پیش از مرگش به نگارش درآورده، درباره شیفتگی اش نسبت به آثار فوئنتس و نوع لباس پوشیدن این نویسنده نوشته است: نخستین کتابی که از کارلوس فوئنتس خواندم آئورا بود.

گرچه دوباره آن را نخواندم ، تا امروز (که چهل سال می گذرد) این دریافت را داشته ام که به دنیایی پا گذاشته ام که هیچ شباهتی به آن چه پیش تر می شناختم ندارد ، دنیایی با حال و هوایی مرکب از عینیت واقع گرانه و رازگونگی جادوانه و این پدیده های متناقض که آن طور هم که می نماید متناقض نیستند، چنان به هم می آمیزند که روح خواننده را به شیوه ای کاملا بی همتا تسخیر می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نویسنده خوش تیپ!

نویسنده خوش تیپ!