مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 آبان 1393 ساعت 08:172014-11-01اجتماعي

سهم تغذیه ناسالم در مرگ و میرها/13 درصد دانش آموزان نیاز به مراقبت دارند


آموزش رفتارهای سالم از دوران کودکی بسیار ساده ‏تر و کارآمدتر از این کار در دوران بزرگسالی است و مدارس می‏ توانند نقشی مهم و اساسی در ترویج آنها به دانش ‏آموزان ایفا کنند.

- به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علی اکبر سیاری در نشست امضای تفاهم نامه بین وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه، ارتقای سلامت به معنی توانمندسازی مردم برای کنترل و بهبود سلامت است، گفت: مدارس بهترین موقعیت برای تربیت نسلی خودمراقب به شمار می روند بنابراین یکی از حیطه های کاری مشترک بین وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش که بسیار تاثیر گذار است، استفاده از ظرفیت دانش آموزان برای آموزش رفتار پیشگیرانه به آنهاست.

وی در ادامه افزود: دانش آموزان، گروه سنی هستند که می توانند با رعایت سبک زندگی سالم از سلامت خود، خانواده، همسالان و جامعه مراقبت کنند و به عنوان یک سفیر سلامت و یک شهروند خالق سلامت زندگی عاری از خطر، سالم، مولد، شاد و با نشاط و متعالی را در پیش بگیرند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: 12 و نیم میلیون دانش آموز با 24 میلیون والد و قریب 2 میلیون معلم یعنی 38 میلیون نفر از جمعیت کشور، مخاطبان برنامه آموزش و ارتقای سلامت در مدارس هستند چون ارتقای سلامت در مدارس فرایندی مشارکتی با 3 ضلع دانش آموز، والدین، معلمان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سهم تغذیه ناسالم در مرگ و میرها/13 درصد دانش آموزان نیاز به مراقبت دارند

سهم تغذیه ناسالم در مرگ و میرها/13 درصد دانش آموزان نیاز به مراقبت دارند