مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 مهر 1393 ساعت 12:482014-10-16اجتماعي

به مناسبت هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی مانور «ایمنی در برابر زلزله، اسکان و تغذیه اضطراری» در املش برگزار شد


مانور ایمنی در برابر زلزله، اسکان و تغذیه اضطراری به مناسبت هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی در املش برگزار شد.

- " از املش، رییس جمعیت هلال احمر این شهرستان بعد از ظهر امروز در جریان برگزاری مانور ایمنی در برابر زلزله اظهار کرد: مانور مذکور به مناسبت هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی برگزاری شده است.

اکرم پاکزاد برگزاری مانور ایمنی را با مشارکت کارگروه های شهرداری، نیروی انتظامی، آموزش و پرورش، اورژانس 115، اداره ورزش و جوانان، اداره های آب و برق و گاز عنوان کرد.

وی افزود: عملیات اطفای حریق، شناسایی و نجات مصدومان زیر آوار، چگونگی استقرار دانش آموزان در مواقع زلزله و پس از آن، انتقال مصدومان احتمالی به اورژانس و مراکز درمانی به وسیله آمبولانس، از جمله برنامه های این مانور است.

رییس جمعیت هلال احمر املش، اسکان مجروحان و دانش آموزان در مکان ایمن و تغذیه آنها، بررسی و برطرف شدن عیب احتمالی شبکه های گاز و آب و برق و حضور نیروی انتظامی برای برقراری امنیت منطقه زلزله را از دیگر برنامه های این مانور بیان کرد.

وی خاطرنشان کرد: اهداف این برنامه آموزش دانش آموزان، دبیران و مدیران مدارس در زمینه نحوه صحیح پناه گیری و تخلیه اضطراری در هنگام وقوع حادثه است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

به مناسبت هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی مانور «ایمنی در برابر زلزله، اسکان و تغذیه اضطراری» در املش برگزار شد

به مناسبت هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی مانور «ایمنی در برابر زلزله، اسکان و تغذیه اضطراری» در املش برگزار شد