مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 مهر 1393 ساعت 23:482014-10-15پزشكي

معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران: 50 درصد مازندرانی ها دچار اضافه وزن هستند / تدوین سند تغذیه سالم در مازندران


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: در بررسی های انجام شده 54.

4 درصد جمعیت 15 تا 64 سال مازندران دچار اضافه وزن و چاقی هستند.

- " از ساری، با توجه به اینکه 24 مهر ماه به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده و نقش مهم تغذیه در سلامت انسان، در این راستا گفت وگویی با محسن اعرابی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران انجام داده ایم که می خوانید.

*فارس: وضعیت مازندران در ارتباط با تامین غذای مردم چگونه است؟ با توجه به بررسی های به عمل آمده، مازندران در منطقه امن غذایی واقع شده و مشکل تامین مواد غذایی در مازندران وجود ندارد.

بحث پرخوری، افزایش دریافت انرژی و چاقی، کمبود ریزمغذی ها و مصرف بالای کود و سموم در تولیدات کشاورزی از جمله چالش هایی است که در مازندران با آن مواجه هستیم.

*فارس: مصرف سموم در مازندران چگونه است، راهکار شما چیست؟ با توجه به اینکه مصرف سموم در مازندران بر اساس بررسی های به عمل آمده پنج برابر بالاتر از نرم کشوری است باید بحث مصرف کود و سموم در کشاورزی مدیریت شود، در غیر این صورت می تواند سبب مخاطرات جدی برای سلامت مصرف کنندگان باشد.

آموزش استفاده صحیح از سموم کشاورزی برای آموزش کشاورزان در دستور کار ما قرار دارد تا از مصرف بی رویه سموم در محصولات کشاورزی جلوگیری شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران: 50 درصد مازندرانی ها دچار اضافه وزن هستند / تدوین سند تغذیه سالم در مازندران

معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران: 50 درصد مازندرانی ها دچار اضافه وزن هستند / تدوین سند تغذیه سالم در مازندران