مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 مهر 1393 ساعت 08:132014-10-11فناوري

راشا تودی گزارش داد گوگل و فیس بوک در جاسوسی از کاربران اینترنتی از NSA پیشی گرفتند


شبکه راشا تودی به نقل از یک تحلیلگر اسبق سازمان سیا گزارش داد که فیس بوک و گوگل در جمع آوری حجم عظیمی از اطلاعات شخصی کاربران اینترنتی از آژانس امنیت ملی آمریکا پیشی گرفته اند.

- "، فرد فلیتز تحلیلگر اسبق سازمان سیا در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی راشاتو دی گفت: ان اس ای با احتیاط و در چهارچوب قانون از کاربران اینترنتی جاسوسی می کند این درحالیست که گوگل و فیس بوک حجم عظیمی از اطلاعات کاربران را جمع آوری می کند.

فلیتز ادامه داد خطر اصلی برای حریم خصوصی کاربران اینترنتی گوگل و یا مایکروسافت و آمازون است که اطلاعات هزاران کاربر را جمع آوری می کنند و هیچ قانونی برای محدود کردن آن ها وجود ندارد.

به عقیده این تحلیلگر ان اس ای این شرکت ها اهداف خودشان را از جمع آوری اطلاعات دنبال می کنند و تفاوت عمده ای بین اطلاعات جمع آوری شده گوگل و فیس بوک با اطلاعات سازمان جاسوسی آمریکا وجود دارد.

آن چه گوگل و فیس بوک انجام می دهند جمع آوری اطلاعات شخصی کاربران است.

فلیتز ادامه داد بقیه کشورها باید برای خود بسته نرم افزاری تعریف کنند که به وسیله آن شرکت های آمریکایی حذف شده و شرکت های بومی را جایگزین نمایند.

به گفته ی یکی از کاریکاتوریست های آمریکایی، شرکت های گوگل، اپل و دیگر غول های مهم در آمریکا سال ها داوطلبانه اطلاعات کاربران اعم از آمر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راشا تودی گزارش داد گوگل و فیس بوک در جاسوسی از کاربران اینترنتی از NSA پیشی گرفتند

راشا تودی گزارش داد گوگل و فیس بوک در جاسوسی از کاربران اینترنتی از NSA پیشی گرفتند