مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 مهر 1393 ساعت 11:582014-10-06پزشكي

والدین مکمل های و یتامینی کودکان را با مواد غذایی سالم جایگزین کنند


متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: والدین به جای استفاده از قرص ها و مکمل های ویتامینی با استفاده از چهار گروه مواد غذایی در هر وعده، - ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز فرزندانشان را بصورت طبیعی تأمین کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه ی سیستان و بلوچستان، منصور شهرکی با بیان این مطلب افزود: والدینی که معتقدند رشد فرزندانشان خوب نیست باید بدانند بهترین راهکار استفاده از غذاهای همه ی گروه های مواد غذایی شامل میوه و سبزیجات، شیر و لبنیات، نان و غلات و گروه گوشت ها در وعده های غذایی است.

وی ادامه داد: در هر گروه، مواد غذایی، ارزش های غذایی تقریبأ یکسانی دارند و می توانند توسط مواد همان گروه جایگزین شوند به عنوان مثال ماست یا پنیر بجای شیر می تواند جایگزین شود.

این عضو هیئت علمی هم چنین خاطرنشان کرد: والدین باید الگوی رشد وزنی و قدی استاندارد کودک را که توسط کارشناسان مربوطه تعیین می شود در نظر بگیرند و از مقایسه ی فرزندشان با کودکان دیگر اجتناب کنند.

وی تصریح کرد: بدترین آموزه ی یک خانواده به فرزند، آموزش پرخوری و بدخوری به بهانه کم بودن رشد وی است که می تواند به یک عادت نادرست تبدیل و معضلات عدیده ای را در بزرگسالی ایجاد کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

والدین مکمل های و یتامینی کودکان را با مواد غذایی سالم جایگزین کنند

والدین مکمل های و یتامینی کودکان را با مواد غذایی سالم جایگزین کنند