مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 11 مهر 1393 ساعت 08:282014-10-03فناوري

فایرچت آمریکایی، ابزار ارتباطی معترضان هنگ کنگی


معترضان هنگ کنگی به علت مسدودشدن فیس بوک و اینستگرام و ترافیک بیش از حد شبکه های تلفن همراه برای برقراری ارتباط با یکدیگر از برنامه همراه فایرچت استفاده می کنند.

- " این برنامه به گونه ای طراحی شده که حتی در صورت اختلال شبکه های تلفن همراه، وای – فای و .

می تواند کاربران را به یکدیگر متصل نماید.

برنامه مذکور تا بدان حد در هنگ کنگ محبوب شده که تنها در یکشنبه هفته قبل صد هزار کاربر جدید به آن پیوستند.

این برنامه تلفن همراه با استفاده از سیگنال های بلوتوث گوشی همراه هر کاربر را به یک فرستنده کوچک مبدل می کند.

در کنار این برنامه، برنامه همراه توییتر و WhatsApp هم در صورت دسترسی به شبکه های وای – فای یا تلفن همراه در میان کاربران هنگ کنگی بسیار محبوب هستند، اما در حال حاضر فایرچت به علت اینکه تنها به بلوتوث برای برقراری ارتباط میان کاربران نیاز دارد با اقبال بیشتری مواجه شده است.

برنامه مذکور به کاربران امکان می دهد فعالیت های مشترک خود را سازماندهی کنند و برای چت کردن در این زمینه گروه های مشترک خاصی را ایجاد کنند.

این برنامه که اولین بار در ماه مارس عرضه شد، توسط شرکتی آمریکایی به نام Open Garden طراحی شده و در کشورهایی مانند برزیل، اسپانیا، تایوان و عراق هم محبوبیت دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فایرچت آمریکایی، ابزار ارتباطی معترضان هنگ کنگی

فایرچت آمریکایی، ابزار ارتباطی معترضان هنگ کنگی