مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 مهر 1393 ساعت 08:282014-09-29فناوري

رییس پلیس فتا آذربایجان شرقی خبر داد سرقت اطلاعات مشتری ها توسط نرم افزار بر روی موبایل


نصاب نرم افزار گوشی که با فعال کردن موقعیت یاب گوشی تلفن همراه هایی که چنین امکاناتی دارند و با دادن ایمیل خود اطلاعات آن را ربوده و شروع به اخاذی می کرد، - " از تبریز، محمد قاسملو ظهر امروز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مدتی پیش خانمی با ارائه شکواییه ای اعلام داشت عکس و مطالب موجود در گوشی تلفن همراه وی به صورت اتوماتیک به یک ایمیل ناشناس ارسال و فرد ناشناس طی تماس تلفنی با بیان اینکه از اطلاعات خصوصی و تماس های تلفنی وی با خبر است اقدام به تهدید و اخاذی می کند به جهت حساسیت موضوع، پرونده در دستور کار تیم اجتماعی پلیس قرار گرفت.

وی افزود: گوشی همراه شاکیه با رضایت وی جهت استخراج مستندات فنی به آزمایشگاه فنی این پلیس ارسال و در بررسی ها مشخص شد موقعیت یاب گوشی وی فعال بوده و با استفاده از اپل آی دی، اطلاعات وب به صورت اتوماتیک به آدرس ایمیل تعریف شده ارسال می شود.

این مقام انتظامی تصریح کرد: شاکیه در مراجعات بعدی اعلام داشت اطلاعی از این امر نداشته و چندی پیش گوشی خود را جهت نصب برنامه به یک نصاب نرم افزار گوشی تلفن سپرده است.

ردیابی و اطلاعات فنی و شگردهای پلیسی بر روی فرد هدایت کننده ایمیل که اطلاعات شاکیه به آن ارسال می شد انجام و در نهایت مشخص شد نصاب نرم افزار گوشی تلفن همراه اقدام به این کار کرده است که نامبرده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس پلیس فتا آذربایجان شرقی خبر داد سرقت اطلاعات مشتری ها توسط نرم افزار بر روی موبایل

رییس پلیس فتا آذربایجان شرقی خبر داد سرقت اطلاعات مشتری ها توسط نرم افزار بر روی موبایل